Po druhém kole 1.ligy vede Betis tabulku!

20.10.2013 18:39

12.10.2013 se na hřišti u Sokolovny odehrálo druhé kolo 1.ligy Malé kopané ve Zlíně. A i toto kolo bylo pro Betis ASPV SK Zlín velmi úspěšné, neboť ze tří zápasů si do tabulky připsal 7 bodů za dvě výhry a jednu remízu. V prvním zápase jsme se utkali s Bartecem, lídrem současné tabulky. Hráči LA Bartec Zlín vstoupili do utkání velmi odhodlaně a jen díky Martinovi Šimlíkovi můžeme děkovat, že v síti skončila jen jedna jejich střela. Martin totiž v bráně čaroval a držel naše naděje na dobrý výsledek. Ve druhé polovině jsme přidali, hru zrychlili a podařilo se nám zápas otočit. V závěru jsme mohli i vedení navýšit, ale naše šance, stejně jako soupeřovi zůstaly už nevyužity. Proto jsme plný počet bodů tentokrát brali všemi deseti.

Los k nám ze začátku zrovna moc přívětivý nebyl, neboť hned ze začátku na nás čekali první celky z loňské tabulky. Tentokrát to bylo Lazio Fortuna Zlín a i tentokrát jsme neprohráli a díky remíze 3:3 se s ním o body podělili.

Ve třetím utkání jsme se utkali s týmem Poskládaní, kteří stejně jako my do 1.ligy letos postoupili. Soupeřovi sice chybělo několik hráčů a možná i proto si odnesl "nakládačku" 7:1. Na to se však historie neptá, pro nás jsou důležité další 3 body. Díky tomu jsme se v tabulce vyšvihli na 1.místo, ale konec soutěže je ještě daleko. My však musíme jít zápas od zápasu a sbírat body, jak nejvív to půjde, protože strašák z minulé naší účasti v 1.lize tady pořád je. 

A ještě něco. Daniel Frank se dokonce se 7 brankami dostal už na 2.místo střelecké tabulky a Mára Šimek je s 5 brankami na místě pátém. Snad jim ta střelecká muška vydrží co nejdéle.