I po 6.hracím dni vede Betis tabulku

21.04.2014 18:08

V sobotu 19.dubna 2014 jsme odehráli další 3 velmi těžké zápasy. V 6.kole MAKO Zlín jsme se postupně utkali s Poskládanými, Laziem Fortuna Zlín a s týmem LA Bartec Zlín. Do tabulky jsme si tentokrát připsali 4 body, neboť jsme uhráli výhru, prohru i remízu. A tentokrát je to pro nás ztráta, protože předvedený výkon byl lepší než výsledek. Ale protože i soupeři za námi zaváhali, stále, jako už po několikáté o jediný bod vedeme tabulku!

S Poskládanýmí jsme se ujali vedení Danem Frankem, ale již před tím jsem měli snad tři "tutovky", ale prostě to tam nespadlo. I nadále jsme měli více ze hry, ale bohužel se nám nepodařilo zblokovat jednu střelu Matěje Veleva, která zaplula do šibenice za Martinova záda. I přes další šance se už skóre nezměnilo. I Laziem jsme odehráli velmi kvalitní utkání. Opět jsme měli obrovské šance, ale tentokrát nám prostě nebylo souzeno. Lazio naopak proměnilo snad všechno na co sáhlo. Jenže fotbal se hraje na góly, a protože soupeř dal tři a my jen Radkem Machů jeden, prohráli jsme 3:1. Další zaváhání jsme si už nemohli dovolit. Bartec hrál ale slušný zápas a dlouho se držel. V přestřelce jsme nakonec byli ale úspěšní my a tak berem 3 body za vítězství 6:4, když branky stříleli Dan Frank 2x, Honza Krčma 2x a po jedné přidali Marek Šimek a Radek Machů.

Příště se však musíme vyvarovat zbytečných chyb a naopak nabídnuté šance využívat, protože by nás to mohlo nakonec velmi mrzet. Nečekají nás však lehcí soupeři. Třetí Bonver na nás ztrácí 3 body a AS Mazda Palermo v tomto kole roztřílelo Poskládané 6:0 a Graspo 7:1. Takže se máme na co těšit.